Ποιοί Είμαστε

... ανθρώπινο δυναμικό

Μετά από μία πορεία, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, για περισσότερα από 15 χρόνια ο Μαρίνος Αγγελόπουλος και μία ομάδα εμπειρότατων χρηματοασφαλιστικών στελεχών με μακροχρόνια θητεία στον κλάδο, ένωσαν τις δυνάμεις, την εμπειρία και τις γνώσεις τους προχωρώντας το 2008 στην δημιουργία της Brokerone.

Η βασική μας ομάδα στελεχώνεται από τους:

Marinos Aggelopoulos

Μαρίνος Αγγελόπουλος marinos.angelopoulos@brokerone.gr

Ο Μαρίνος, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Management, δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική βιομηχανία από το 1991, με το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας του να είναι στις τάξεις των Συμβούλων της Alpha Ασφαλιστικής και αργότερα AXA Ασφαλιστικής. Προήχθη σε θέσεις Unit Manager και Agency Manager διευθύνοντας και συγκροτώντας ομάδες Ασφαλιστικών Συμβούλων. Ο ίδιος και οι ομάδες του συγκέντρωσαν πλειάδα διακρίσεων και βραβεύσεων για την ποιότητα και ποσότητα της παραγωγής τους.

Έχοντας την ευθύνη του management αλλά και της Brokerone γενικότερα, παράλληλα εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις μεγάλων κινδύνων επιχειρήσεων και στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού τους.

Dimitris Kotsifas

Δημήτρης Κότσυφας kotsifasd@brokerone.gr kotsifasd@groupmerimna.gr

Ο Δημήτρης έχει πολύχρονη εμπειρία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος από το 1993. Μετά από 15ετή εμπειρία στην Alpha Ασφαλιστική και πολυάριθμες βραβεύσεις για την ποιότητα και το μέγεθος της δουλειάς του, έγινε μέλος της ομάδας της Brokerone.

Πέραν από άλλα προϊόντα, έχει βαθιά γνώση και ειδίκευση στην ασφάλιση της Ζωής και της Προστασίας Κεφαλαίων για οικογένειες, επιχειρηματίες αλλά και στελέχη επιχειρήσεων.

Spyros Katsaros

Σπύρος Κατσαρός spiros.katsaros@brokerone.gr

Ο Σπύρος μετρά χρόνια εμπειρίας ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος από το 1988 και είναι το παλαιότερο μέλος της ομάδας μας. Πέρασε από τις θέσεις του Ασφαλιστικού Συμβούλου και του Unit Manager, στην Ελληνοβρετανική, αργότερα στην Alpha Ασφαλιστική και την Axa Ασφαλιστική. Έχει εκπαιδεύσει στην καριέρα του πολλούς Συμβούλους που αργότερα διακρίθηκαν στην πορεία τους.

Ο Σπύρος εξειδικεύεται στις συνταξιοδοτικές ασφαλίσεις καθώς επίσης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και για τις ασφαλίσεις Υγείας.

Olga Antoniou

Όλγα Αντωνίου olga.antoniou@brokerone.gr

Υπεύθυνη Κλάδου Αυτοκινήτου & Υποκαταστήματος Πατρών

Maria Tsepelika

Μαρία Τσεπελίκα collections@brokerone.gr

Υπεύθυνη Οικονομικών Υπηρεσιών

Olga Moumoulidou

Όλγα Μουμουλίδου olga.moumoulidou@brokerone.gr

Υποστήριξη Πωλήσεων

Τα μέλη της βασικής μας ομάδας έχουν διαφορετικές αφετηρίες, ιστορίες και ταλέντα. Όμως έχουν ένα κοινό:

Εκπαιδεύονται διαρκώς, ώστε να βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων στους Κλάδους Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων.
Μόνο έτσι μπορούν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους μας.
Επίσης, διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας που επιβλήθηκε από την ΤτΕ.