Ευκαιρίες καριέρας

... ξεκινήστε την καριέρα σας στην Brokerone από εδώ!

Γιατί ασφαλιστής;

Ο Ασφαλιστής είναι ένας ανεξάρτητος επαγγελματίας που επιτελεί ένα μοναδικό λειτούργημα: κάνει πράξη την ασφαλιστική ιδέα εξασφαλίζοντας τη διατήρηση και την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των ασφαλισμένων οτιδήποτε και αν συμβεί. Βασική του δραστηριότητα είναι η προσέγγιση του υποψήφιου πελάτη και η συλλογή στοιχείων που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό των αναγκών αλλά και των επιθυμιών του. Στην συνέχεια βοηθά τον πελάτη να κατανοήσει τις πραγματικές του ανάγκες, να τις ιεραρχήσει, σε σχέση με την οικονομική του θέση και να καταλήξει στον προϋπολογισμό που είναι διαθέσιμος να δεσμεύσει για την κάλυψή τους. Με τα στοιχεία αυτά ο ασφαλιστικός σύμβουλος εντοπίζει και προτείνει τον καταλληλότερο συνδυασμό ασφαλιστικών προϊόντων για την αποτελεσματική διαχείριση των αναγκών αυτών.

Φυσικά, η δουλειά του καλού ασφαλιστή δεν σταματά εδώ. Βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του πελάτη, επανεξετάζοντας τακτικά τις εξελισσόμενες ανάγκες του και προτείνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Αξίζει λοιπόν να επιλέξετε το επάγγελμα του ασφαλιστή;

Η απάντηση είναι: Ναι, αξίζει!

 Αξίζει για 10 βασικούς λόγους:

 

  1. Γιατί ως επάγγελμα δεν θα παρουσιάσει ποτέ καμπή. Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν και κίνδυνοι που τους απειλούν. Και καθώς το μέσο βιοτικό επίπεδο βελτιώνεται συνεχώς, η ανάγκες για ασφάλεια συνεχώς αυξάνονται και επεκτείνονται, διαμορφώνοντας μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά με ουσιαστικές ευκαιρίες εξέλιξης.
  2. Γιατί σήμερα ο Έλληνας έχει πλέον αποκτήσει ασφαλιστική συνείδηση αφού οι εγγενείς αδυναμίες των κρατικών ασφαλιστικών φορέων καθιστούν πλέον μονόδρομο την ιδιωτική ασφάλιση για όλο και ευρύτερες πληθυσμιακές ομάδες.
  3. Γιατί το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου μπορεί ταχύτατα να εξασφαλίσει υψηλοτάτες αποδοχές, χωρίς ουσιαστική «οροφή».
  4. Γιατί είναι ένα ανεξάρτητο επάγγελμα, χωρίς υπαλληλικές σχέσεις και «αφεντικά». Ένα επάγγελμα με αξιοκρατική ανέλιξη και ανάπτυξη που αποδίδει πολλαπλάσια τον χρόνο και την ενέργεια που θα επενδύσετε.
  5. Γιατί παρότι λειτουργεί σαν ξεχωριστή εταιρία, ο ασφαλιστής δεν απαιτείται να δεσμεύει κεφαλαία για έκδοση αδειών, έξοδα συντήρησης γραφείου, προσωπικό, εκπαίδευση κλπ.
  6. Γιατί είναι μια δουλειά χωρίς «στεγανά». Δεν παίζει ρόλο το φύλο, η ηλικία, η μόρφωση ή το οικονομικοκοινωνικό υπόβαθρο. Το μόνο που ζητείται είναι χρόνος και όρεξη για δουλειά, που σε ένα μεσοπρόθεσμο διάστημα θα ανταμειφθούν στο πολλαπλάσιο.
  7. Γιατί είναι ένας κλάδος που διαθέτει χώρο μόνο για ευσυνείδητους επαγγελματίες. Με την έννοια αυτή ο ασφαλιστής είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα σεβαστό και αγαπητό. Αλλά και πέραν της εκτίμησης της οποίας χαίρει από τους πελάτες του ο ασφαλιστής απολαμβάνει υψηλού βαθμού κοινωνική αποδοχή. Είναι ένα στέλεχος της ασφαλιστικής βιομηχανίας, μίας βιομηχανίας που συμβάλλει πολλαπλά στην ευρωστία της εθνικής οικονομίας και την οικονομικοκοινωνική σταθερότητα.
  8. Γιατί κάθε μία από τις μέρες ενός ασφαλιστή έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι ασφάλειες δεν είναι μια απρόσωπη, βαρετή δουλειά ρουτίνας για ανθρώπους που σκοπεύουν να περάσουν όλη τους την ζωή «πίσω από ένα γραφειάκι».
  9. Γιατί είναι μια δουλειά που βασίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις παρέχοντας καθημερινά αμέτρητες ευκαιρίες για γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και οι γνωριμίες αυτές γρήγορα ξεπερνούν τα τυπικά επαγγελματικά πλαίσια αφού οι άνθρωποι αυτοί εμπιστεύονται στα χέρια και την κρίση του ασφαλιστή την ασφάλειά τους.
  10. Γιατί παρέχει ευκαιρία για ολοκληρωμένη ομαδική ασφάλιση, συνεχή (και δωρεάν) επιμόρφωση, ταξίδια, κοινωνικοποίηση και υψηλές διακρίσεις.

career

Αν κάτι από όλα αυτά κεντρίζει το ενδιαφέρον σας ίσως έχουμε αυτό που αναζητάτε. Για να το μάθετε αρκεί να μας στείλετε ένα βιογραφικό σημείωμα (υπόψη κ. Αγγελόπουλου) και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, απολύτως εμπιστευτικά, για να κανονίσουμε μια συνάντηση.

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ίσως σας περιμένει μια μοναδική ευκαιρία καριέρας στην Brokerone!