Η εταιρεία

... η συνεργασία μας δεν κλείνει με την σύναψη του συμβολαίου. Αρχίζει με αυτήν.

profile 1 profile 2

Η γέννηση της Brokerone - Αγγελόπουλος Μαρίνος Ασφαλιστικοί πράκτορες & Συντονιστές Ι.Κ.Ε. - Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις, ήταν η απάντησή μας στις προκλήσεις της διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς. Σήμερα διαθέτουμε περισσότερους από 3.000 ευχαριστημένους πελάτες και 2 σημεία εξυπηρέτησης, περισσότερους από 15 επιλεγμένους επαγγελματίες ασφαλιστές και στρατηγικές συνεργασίες με ασφαλιστικούς κολοσσούς στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στην Brokerone στοχεύουμε στην πολυδιάστατη και ολοκληρωμένη κάλυψη των κινδύνων, των αναγκών και των μελλοντικών σας στόχων. Σε αυτό βοηθούν οι στρατηγικές μας συνεργασίες με μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους και η διευρυμένη γκάμα προγραμμάτων.

Δεν πρόκειται για ένα ακόμη απλό «ασφαλιστικό πρακτορείο». Είμαστε μια δεμένη ομάδα ανθρώπων με εμπειρία, πάθος και κυρίως βαθιά γνώση του αντικειμένου και της αγοράς. Αυτό το αποδεικνύουν οι πολλές ατομικές και ομαδικές μας διακρίσεις, όχι μόνο στην προσέλευση πλήθους πελατών αλλά κυρίως στην διατήρησή τους. Αυτό σημαίνει πολλούς ευχαριστημένους ασφαλισμένους!

Στην Brokerone μιλάμε με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά σε μια γλώσσα ανθρώπινη και κατανοητή. Ακόμα και αν χρειάζεστε απλώς μια αντικειμενική συμβουλή μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Γιατί εμείς διαφέρουμε; Για τις τρεις βασικές αρχές μας

συνέπεια

διαφέρουμε γιατί έχουμε τεχνογνωσία και ξέρουμε πάντα τι λέμε. Οι δικές μας διαδικασίες αποζημίωσης είναι ακριβείς, συγκεκριμένες και δεν χρειάζονται «σπρώξιμο» και «γνωστούς»..

εξυπηρέτηση

διαφέρουμε γιατί η συνεργασία μας δεν κλείνει με την σύναψη του συμβολαίου, αλλά αρχίζει με αυτήν. To service των πελατών μας είναι για εμάς το Α και το Ω.

συμβουλευτική

διαφέρουμε γιατί δεν «πουλάμε» έτοιμα «πακέτα παροχών». Προσαρμόζουμε τα προγράμματα στις ανάγκες σας και όχι τις ανάγκες σας στα προγράμματα.